Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Fans en analisten vonden hem veelbelovend, maar Club-speler is streng voor zichzelf: “Ik ben niet tevreden”

Club-fans juichen (Club Brugge - Sint-Truiden)

Club Brugge werkte zondagavond een verdienstelijke partij af tegen AA Gent, maar vergat om te scoren in de Ghelamco Arena. Twee lichtpunten waren echter de prestaties van Lior Refaelov en debutant Krépin Diatta. Al denkt onze 19-jarige Senegalees daar zelf toch enigszins anders over…

In de studio van PlaySports hadden ze niets dan lof voor de winteraanwinst van Blauw-Zwart. “Diatta durfde initiatief nemen en dat tegen een ervaren rot als Thomas Foket”, oordeelt Imke Courtois. “Hij zocht goed de ruimte en was een aangename verrassing.” Eric Van Meir was eveneens onder de indruk. “Hij was een betere versie om Limbombe te vervangen dan Touba.” En ook de fans van Club Brugge reageerden positief op de eerste 45 minuten van Diatta.

De speler zelf is desondanks niet helemaal tevreden. Nochtans is hij van nature een centrumspits en moest hij tijdens de Slag om Vlaanderen depanneren op de linkerflank. “Ik ben niet zo tevreden met mijn prestatie, want ik weet van mezelf dat ik beter kan”, analyseert Diatta zijn eigen prestatie bij ClubTV. “Het was mijn debuut, maar ik moet proberen om nog beter te worden. Ik creëerde wel enkele kansen, maar dat leidde niet tot een doelpunt. Maar ik weet dat dat nog zal komen, want ik voel me goed.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws