Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Extra Time nodigt opvallende gast uit om na te praten over de Slag om Vlaanderen

Frank Raes (analist)

Club Brugge speelde afgelopen weekend geen slechte wedstrijd tegen AA Gent, maar de verschroeiende start van de thuisploeg zorgde al na 1 minuut voetballen voor de 1-0 eindstand. De Buffalo’s pakken zo 6 op 6 in de Play-Offs en blazen op die manier de titelstrijd opnieuw een beetje leven in, hetgeen vanzelfsprekend uitvoerig besproken zal worden in Extra Time

De voetbaltalkshow had graag Yves Vanderhaeghe aan tafel zien zitten om zijn visie te geven over de nipte overwinning tegen de leider uit de Jupiler Pro League, maar uiteindelijk zal Gent-manager Michel Louwagie te gast zijn in het programma van Frank Raes en Filip Joos. Daarnaast zullen ook analisten Jan Mulder en Marc Degryse maandagavond van de partij zijn.

Naast de Slag om Vlaanderen zal ook de 1-2 zege van Anderlecht op Charleroi en de discutabele strafschop op Łukasz Teodorczyk ruim aan bod komen. En dan is er nog het vertrek van Herman Van Holsbeeck en de komst van Luc Devroe bij Paars-Wit. Laatstgenoemde wil trouwens meteen voor een sensationele transfer zorgen door Bjorn Engels naar het Astridpark te halen. Extra Time wordt omstreeks 22u15 afgetrapt op Canvas.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws