Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Extra Time maakt Bruggeling met de grond gelijk: “Hij ging zijn haar efkes goed leggen”

Vormer - Refaelov - Cools - Denswil

De topper tussen Anderlecht en Club Brugge van afgelopen weekend deed heel wat stof opwaaien en dus nam Extra Time de 1-0 zege van onze aartsrivaal uitgebreid onder de loep. Zo ging het onder meer over de manier waarop het enige goedgekeurde doelpunt van de match tot stand kwam.

Franky Van der Elst duidt Dion Cools daarbij aan als zondebok. Het begon volgens The Fox met een slechte inworp. “Dat was niet bepaald geweldig ingegooid van Cools, want de bal stuit 30 centimeter voor de voet van Lior Refaelov. Je kan hem toch wel in de voeten gooien zeker? Want dat is volgens mij toch het gemakkelijkste wat er is. Al moet Refaelov zijn controle ook zonder hands kunnen maken.” Wat volgde was een vrije trap van Adrien Trebel op het hoofd van Łukasz Teodorczyk.

“In de herhaling zien we dat Cools efkes zijn haar goed ging leggen. En dan verschiet hij dat Teo ineens voor hem opduikt. Dat vond ik écht wel te zwak verdedigd”, foetert ons Club-icoon in het voetbalprogramma van Canvas. “Op een bepaald moment kijkt hij zelfs niet meer naar de bal. Hij krijgt misschien een klein duwtje, maar het is toch vooral gewoon een verdedigende fout van Cools zelf.” Ook een groot deel van de supporters van Blauw-Zwart ziet dat onze rechterflank het de laatste weken moeilijk heeft om zijn beste niveau te halen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws