Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Extra Time kleurt maandagavond Blauw-Zwart

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Voor spektakel moest je afgelopen weekend op Jan Breydel zijn. Het 4-4 gelijkspel tussen Club Brugge en Standard was immers het beste wat er op de Belgische velden te zien was. Extra Time zal dan ook uitgebreid aandacht schenken aan de topper van de vijfde speeldag in Play-Off 1.

Het voetbalprogramma op Canvas nodigt Brandon Mechele vanavond uit om na te praten over de match tegen de Rouches. De 25-jarige centrale verdediger is aan een uitstekend seizoen bezig bij Blauw-Zwart en miste nog altijd geen minuut in de 35 competitiewedstrijden die reeds afgewerkt werden. Al kon ook onze sterkhouder niet verhinderen dat Standard zondag vier keer raak trof op Brugse bodem.

Naast moderator Frank Raes en vaste analist Filip Joos zullen ook ex-spelers Wesley Sonck en Marc Degryse van de partij zijn. Voorts zal ook de 0/6 van Anderlecht besproken worden alsook de 1/9 van AA Gent. Sonck zal tot slot gepolst worden naar zijn ambities als hoofdtrainer van een Belgische eersteklasser. De naam van de gewezen aanvaller duikt immers alsmaar vaker op in het geruchtencircuit. Opgelet: Extra Time begint deze keer vroeger dan normaal en start al om 21.15 uur.

PS: Abdoulay Diaby – onze topschutter met 14 doelpunten achter zijn naam – zal dan weer te zien zijn in La Tribune, de Waalse tegenhanger van Extra Time. De uitzending begint om 20.30 uur op La Deux.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws