Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Engels werd onlangs gelinkt aan Anderlecht, maar verdediger toont andermaal zijn liefde voor Club

Bjorn Engels juicht

Björn Engels verruilde vorige zomer Club Brugge voor Olympiakos, maar een groot succes werd die transfer niet. De verdediger zou zelfs alweer mogen vertrekken bij de Griekse topclub. De voorbije weken werd hij aan Anderlecht gelinkt.

RSCA ontkende echter al de interesse en Engels zelf lijkt ook niet meteen geïnteresseerd. De liefde voor Club blijkt immers nog groot wanneer hij over de titel van twee jaar geleden praat. “Overal schreeuwende fans, rook, Bengaals vuur. Fantastisch om mee te maken. Natuurlijk omdat we het daarna ook op het veld konden waarmaken. Kampioen spelen, in eigen huis, tegen de aartsrivaal… Beter wordt het niet! Laat ze het maar opnieuw doen tegen Anderlecht.”

Dat scenario kan effectief gebeuren op de zevende speeldag en Engels zou het alleen maar verdiend vinden. “Club stond altijd op kop met dominant voetbal. Dan ben je voor mij al de verdiende kampioen. De Play-Offs zijn er enkel om het nog wat spannend te maken”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws