Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Door onze supporters spelen we thuis precies altijd met een mannetje extra”

Brugse spionkop (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge is met een prachtige dubbele tifo aan de Play-Offs tegen KRC Genk begonnen: “1891” en “RFCB” inspireerden Lior Refaelov zowaar tot een prima invalbeurt en de winning goal in minuut 92. Onze Israëlische flankaanvaller kon na afloop zijn geluk niet op. 

“Ik ben tevreden dat ik terug op het veld stond en kon ervan genieten ondanks de druk en de stress”, vertelt Rafa op onze officiële website. “Het belangrijkste is dat ik er terug sta en ik ben blij dat de coach vertrouwen heeft in mij. Hij staat me toe om iets bij te dragen aan de ploeg, ook al start ik op de bank. Hij ziet een matchwinnaar in mij.”

Ook de Brugse aanhang had volgens Refaelov zijn aandeel in de krappe zege. “Genk had zijn goede momenten in de match en ze kregen ook kansen om te scoren. Het liep gelijk op. Maar als we thuis spelen met de supporters achter ons, dan voelt het precies alsof we met een extra mannetje spelen. Deze drie punten zijn de eerste stap naar de titel en het record van scoren in thuiswedstrijden (77 matchen op rij, nvdr) houdt ook stand.”

Dat uitgerekend Refaelov de belangrijke elfmeter voor zijn rekening zou nemen, zag niemand aankomen. Hij stond namelijk niet eens op de lijst van strafschopnemers. “Hans zou normaal gezien de strafschop nemen, maar ik voelde me goed. Ik kreeg groen licht van Hans en Ruud. Ik had wel een klein beetje stress, maar ik was er klaar voor. Het is een goed moment om er terug te staan in de Play-Offs. Het was een moeilijke periode voor me, maar mijn familie en vrienden hielpen me erdoor.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws