Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Devroe wil Engels naar Anderlecht halen, maar er liggen nog 2 obstakels op de baan

Bjorn Engels juicht

Luc Devroe werd onlangs aangesteld als opvolger van Herman Van Holsbeeck en moet meteen aan de bak om de ploeg voor volgend seizoen samen te stellen. Anderlecht riskeert immers om komende zomer zowel Leander Dendoncker als Kara Mbodj te verliezen en wil zich achterin versterken. De eerste naam die daarbij valt is opvallend genoeg Bjorn Engels.

Engels verhuisde afgelopen zomer van Club Brugge naar Olympiakos, maar de 23-jarige centrale verdediger is al snel op een zijspoor beland bij de Griekse recordkampioen. In de laatste zeven competitiewedstrijden mocht hij amper één keer opdraven. En dus zegt de ex-Bruggeling volgens Het Nieuwsblad “niet meteen nee” tegen de Brusselaars.

Een eerste obstakel voor deze overgang is het financiële plaatje. Olympiakos komt al enkele maanden zijn geldelijke plichten niet na en wil een zo groot mogelijk deel van de transfersom van 7 miljoen euro recupereren. RSCA wil gezien zijn sportieve situatie echter niet de volle pot betalen. Anderzijds ligt een overstap van Club naar Anderlecht – zelfs al is het met een tussenstop in Griekenland – enorm gevoelig voor Engels.

De jonge verdediger is namelijk al zijn hele leven supporter van Club Brugge en vertoefde maar liefst 11 jaar op Jan Breydel. De Blauw-Zwarte aanhang zou dan ook razend zijn als Engels effectief naar het Astridpark verhuist. Ook de fans van Anderlecht zitten niet meteen te wachten op een Bruggeling die bij zijn eerste buitenlandse avontuur mislukt is. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

LEES OOK: Anderlecht komt met officiële reactie na geruchten over Engels

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws