Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘De kassa rinkelt op Jan Breydel: Club Brugge vangt 15 miljoen euro voor smaakmaker’

Limbombe en Diaby (Club Brugge - Standard)

Club Brugge is aan een uitstekend seizoen bezig en is dé absolute topfavoriet om straks de landstitel binnen te halen. De keerzijde van de medaille is echter dat heel wat buitenlandse clubs geïnteresseerd zijn in onze uitblinkers. Zo wordt er nu al serieus aan de mouw getrokken van Anthony Limbombe.

Onze 23-jarige linkerflank ontbolsterde dit seizoen helemaal en pakte uit met 6 goals en 6 assists in 27 wedstrijden. Volgens Het Laatste Nieuws is een zomerse transfer slechts een kwestie van tijd. “Voor de vleugelspits is een vertrek al een uitgemaakte zaak, alleen is het straks nog kiezen uit de vele geïnteresseerde ploegen”, stelt de krant.

Limbombe kan straks José Izquierdo achterna richting de Premier League, want zowel Huddersfield als Southampton zijn concreet. Vanuit Frankrijk melden ook Olympique Lyon en Nice zich voor onze smaakmaker. De flankaanvaller en zijn entourage geven echter de voorkeur aan de Bundesliga, waar verschillende subtoppers staan te popelen om de Bruggeling binnen te halen.

Vincent Mannaert & co zijn niet van plan om hun speler die hogerop wil tegen te houden, maar het Brugse bestuur heeft wel twee voorwaarden. Zo wordt er pas onderhandeld ná het seizoen en is een minimumbedrag van 12 miljoen euro een must. Gezien de interesse is een transferprijs van 15 miljoen euro realistisch en mits een selectie voor het WK in Rusland zit er mogelijk zelfs nog meer in.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws