Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Club Brugge en Standard

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

Club Brugge kan zich om 18u zo goed als verzekeren van een vijftiende landstitel. Bij winst tegen Standard vergroot het de kloof op Anderlecht tot negen punten en zet het AA Gent voorlopig op elf punten. Blauw-Zwart tankte donderdag bovendien vertrouwen met een 6-0 tegen Sporting Charleroi.

Bij Club ontbreekt naast de langdurig geblesseerden Vermeer, Hubert en Decarli ook Matej Mitrovic met een blessure. De Kroaat wordt net als tegen Charleroi achterin vervangen door Benoît Poulain. Verder kiest Ivan Leko verrassend genoeg opnieuw voor Dion Cools op de rechterflank. Krépin Diatta verdwijnt ondanks zijn sterke match tegen Charleroi dus opnieuw naar de bank. Bij Standard is er dan weer verrassend een basisplaats weggelegd voor Valeriy Luchkevych.

Opstelling Club Brugge

Gabulov – Poulain, Mechele, Denswil – Limbombe, Vanaken, Vormer, Nakamba, Cools – Diaby en Wesley

Bankzitters: Horvath, Scholz, Simons, Clasie, Vanlerberghe, Diatta, Refaelov, Vossen en Dennis

Opstelling Standard

Ochoa – Cavanda, Luyindama, Laifis, Fai – Cimirot, Marin, Carcela – Luchkevych, Emond en Edmilson

Bankzitters: Gillet, Agbo, Cop, Pocognoli, Djenepo, Koutroubis en Carlinhos

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws