Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Club Brugge en KRC Genk

Vormer - Vanaken (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge kan op Paasmaandag tegen Genk een uitstekende zaak doen in de strijd om de titel. Door de 0-2 nederlaag van Anderlecht tegen Gent kan Blauw-Zwart zijn eerste achtervolgers mits een driepunter namelijk al op 9 punten achterstand zetten. Club is in eigen huis áltijd favoriet, maar in de reguliere competitie pakte Club slechts 1 op 6 tegen Genk.

Leko kan tegen de ploeg van Clement in verdedigend opzicht niet rekenen op geblesseerden Poulain (adductoren) en Decarli (achillespees). Scholz is dan weer geschorst. De driemansdefensie Denswil – Mechele – Mitrovic is dan ook een logisch gevolg.

In het middenveld krijgen we met Cools op rechts, Limbombe op links en Vanaken en Vormer in het centrum de gebruikelijke namen. De derde plek in de centrale as is voor Nakamba. Hij krijgt de voorkeur op Southampton-huurling Clasie.

In aanvallend opzicht behoorde Vossen (enkel) niet tot de selectie en dus heeft onze coach de keuze uit Diaby, Wesley, Dennis en Diatta. Het spitsenduo Diaby – Wesley krijgt daarbij de voorkeur tegen Genk. Al bij al kiest Leko dus voor de 11 verwachte namen.

Opstelling Club Brugge

Vermeer – Denswil, Mechele, Mitrovic – Limbombe, Nakamba, Vormer, Vanaken, Cools – Diaby en Wesley

Bankzitters: Gabulov, Touba, Vlietinck, Simons, Clasie, Refaelov en Dennis

Opstelling KRC Genk

Vukovic – Uronen, Colley, Aidoo, Mata – Wouters, Seck, Malinovskyi, Pozuelo – Trossard en Samatta

Bankzitters: Jackers, Brabec, Dewaest, Karelis, Buffel, Schrijvers, Maehle, Ndongala of Seigers

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws