Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Club Brugge en Charleroi

Marvelous Nakamba (Club Brugge - KRC Genk)

Door het puntenverlies van zowel Anderlecht als AA Gent kan Club Brugge vanavond een uitstekende zaak doen in de titelstrijd. Mits een driepunter tegen Charleroi vergroot Blauw-Zwart de voorsprong immers tot 6 punten op RSCA en 8 punten op de Buffalo’s

Ivan Leko kan tegen de Carolo’s niet rekenen op geblesseerden Kenneth Vermeer, Guillaume Hubert en Saulo Decarli. Het drietal zal dit seizoen niet meer in actie komen. Ten opzichte van de met 1-0 verloren match in het Astridpark wijzigt onze coach zijn basisploeg op twee posities.

De 3-5-1-1 formatie wordt zoals eerder aangekondigd opnieuw ingeruild voor de gekende 3-5-2 veldbezetting. Lior Refaelov verhuist daardoor naar de bank en Wesley Moraes mag naast Abdoulay Diaby in de spits opdraven.

Ook Dion Cools valt naast de ploeg, hij wordt vervangen door winteraanwinst Krépin Diatta. Meteen goed voor de eerste basisplaats van onze jonge Senegalees. Scheidsrechter van dienst is Jonathan Lardot.

Opstelling Club Brugge

Gabulov – Denswil, Mechele, Mitrovic – Limbombe, Nakamba, Vanaken, Vormer, Diatta – Wesley en Diaby

Bankzitters: Horvath, Scholz, Poulain, Simons, Clasie, Cools, Refaelov, Vossen en Dennis

Opstelling Charleroi

Mandanda, Zajkov, Martos, Dessoleil, Marinos, Diandy, Ilaimaharitra, Nurio, Benavente, Baby en Rezaei

Bankzitters: Penneteau, D’Alberto, Pollet, Hendrickx, Grange, N’Ganga, Fall en Bedia

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws