Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij AA Gent en Club Brugge

Lior Refaelov viert (Club Brugge - Kortrijk)

Club Brugge begint zondagavond aan het lastigste tweeluik van zijn Play-Offs. Vandaag is er immers de verplaatsing naar AA Gent, volgende week volgt die naar Anderlecht. Twee uitmatchen waar Blauw-Zwart in het verleden veel moeilijkheden mee kende. Ivan Leko rekent op onderstaande namen voor puntengewin in de Ghelamco Arena.

Onze trainer kan tegen de ploeg van Yves Vanderhaeghe in verdedigend opzicht niet rekenen op geblesseerden Poulain (adductoren) en Decarli (achillespees). Scholz is niet langer geschorst, maar de driemansdefensie Denswil – Mechele – Mitrovic krijgt opnieuw de voorkeur van Leko.

In het middenveld krijgen we met Cools, Vanaken, Vormer en Nakamba de verwachte namen, aangevuld met Touba als vervanger van de lichtgeblesseerde Limbombe. In aanvallend opzicht keert Vossen terug uit blessure, maar Leko kiest voor het spitsenduo Diaby – Refaelov. Diatta zit tot slot voor het eerst op de bank.

Opstelling Club Brugge

Vermeer – Denswil, Mechele, Mitrovic – Touba, Nakamba, Vormer, Vanaken, Cools – Diaby en Refaelov

Bankzitters: Gabulov, Scholz, Clasie, Wesley, Vossen, Dennis en Diatta

Opstelling AA Gent

Kalinic – Foket, Gigot, Bronn, Asare – Esiti, Verstraete, Dejaegere – Kalu, Janga, Simon

Bankzitters: Thoelen, Rosted, Christiansen, Andrijasevic, Chakvetadze, Yaremchuk en Sylla

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws