Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Daarom werd de 4-0 van Vormer afgekeurd tegen Charleroi

Ruud Vormer fronst de wenkbrauwen (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge speelde een uitstekende eerste helft tegen Charleroi en staat bij de rust maar liefst drie doelpunten voor tegen de ploeg van Felice Mazzu. Het zag er nochtans naar uit dat Blauw-Zwart met een 4-0 tussenstand de kleedkamers zou mogen opzoeken, maar de VAR besliste daar anders over. 

Scheidsrechter Jonathan Lardot zag geen graten in het tweede doelpunt van de avond op naam van Ruud Vormer, maar plots kreeg hij een signaal van de videoref. In een fase voorafgaand aan de 4-0 zou Marvelous Nakamba namelijk iets te hard in duel gegaan zijn met Christophe Diandy.

“Ik gebruik gewoon mijn lichaam”, foetert Nakamba bij de rust voor de camera’s van PlaySports. “Diandy is een stuk groter dan mij en nog doet hij alsof ik een fout bega. Spijtig dat de goal niet telde.” Ook de Brugse aanhang vond het maar flauw dat er een doelpunt werd afgekeurd voor een duwtje dat schering en inslag is in het hedendaagse voetbal.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws