Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(COMPILATIE) – Burgemeestersbesluit keert als een boemerang terug in het gezicht van Termont

Daniël Termont wil zondag geen Blauw-Zwart zien in Gent

Eerder deze week kon je op BlauwZwartFans al lezen over het burgemeestersbesluit van Daniël Termont dat zondag van kracht is. Een korte samenvatting daarvan: Blauw-Zwarte clubkleuren zijn verboden in Gent, agenten in burger zullen de naleving van het verbod controleren, een helikopter die het stadscentrum in de gaten houdt, Brugse supportersbussen die onderweg niet mogen stoppen en enkel handtassen toegelaten die kleiner zijn dan een A5-formaat. De supporters van Club Brugge zijn echter niet van plan om zich daaraan te houden.

De ordediensten beweren dat deze strenge maatregelen enkel bedoeld zijn om de harde kern van de JPL-leider uit de Gentse binnenstad te weren, maar op sociale media regent het verwijten aan het adres van Termont & co. Zo wordt er op Facebook net opgeroepen om de stad Gent Blauw-Zwart te kleuren.

Een verrassing is het niet, maar het ziet er dus naar uit dat het burgemeestersbesluit alleen maar averechts zal werken. Heel wat Club-fans voegden immers al de daad bij het woord en laten hun liefde voor Club Brugge duidelijk blijken… Ja, ook degenen die in Gent wonen, of wat had je gedacht? 🙂

Gent is Blauw-Zwart (1)

Foto: Wouter B.
Gent is Blauw-Zwart (2)

Foto: David D.

Gent is Blauw-Zwart (3)

Foto: Michael F.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws