Club mag ex-trainer verwelkomen: “Ik kom een partijtje meepikken”

Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge lijkt op weg naar de vijftiende landstitel in de clubgeschiedenis en dus wordt het de komende weken wellicht een plezier om in de tribunes van het Jan Breydelstadion te vertoeven. Daar wil ook een ex-trainer van profiteren.

Ondanks dat het ondertussen alweer zeven jaar geleden is dat hij ontslagen werd, is Adrie Koster Club nog niet vergeten. “Ik kom niet zo vaak naar België, maar ik ben wel van plan om tijdens de Play-Offs een partijtje van Club mee te pikken”, vertelt hij aan Voetbalkrant. “Elke club waar je ooit werkte, volg je nog een beetje. Ze staan er zonder meer goed voor.”

Als Nederlander zal hij uiteraard enkele spelers met bijzondere aandacht volgen. “De vele Nederlanders doen het goed. Ruud Vormer wordt bij ons van dichtbij in de gaten gehouden. Zijn voorselectie voor Oranje toont aan dat zijn prestaties niet onopgemerkt blijven. Ik ga ervan uit dat Club de beste ploeg heeft. Ze moeten dit kunnen redden.”

Laatste nieuws

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws