Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans zien 3 zwakke schakels tijdens Slag om Vlaanderen: “Hij was dramatisch”

Brugse aanhang viert (Club Brugge - Gent)

Club Brugge is er opnieuw niet in geslaagd om punten te pakken in de Ghelamco Arena. Blauw-Zwart werd overlopen in het wedstrijdbegin, maar groeide naarmate de match vorderde en verdiende minstens een punt. De Brugse spitsen vergaten echter om enkele grote kansen af te maken.

AA Gent begon verschroeiend aan de Slag om Vlaanderen en dat resulteerde meteen in een doelpunt. Na nauwelijks 2 minuten voetballen kopte Kalu al van dichtbij op Vermeer. In de fase die volgde, botste het leer via Mechele ongelukkig over de eigen doellijn. Even later tekende Gigot ei zo na voor de 2-0 en ook Janga was dichtbij een dubbele voorsprong.

Daarna een beter Club en ook gevaar voor de kooi van Kalinic. Diaby kwam tot twee keer toe oog in oog met de Kroatische doelman te staan, maar was niet efficiënt. Na de pauze waren de bezoekers heer en meester, maar de bal wilde er maar niet in voor Blauw-Zwart. De prachtige solo van Vanaken had nochtans beter verdiend. In minuut 94 kon Wesley de bordjes alsnog gelijk hangen, maar zijn poging belandde in het zijnet.

De meegereisde Brugse aanhang – die zich overigens goed liet horen – zag drie basispionnen met een mindere dag. Cools en Touba hadden het immers erg moeilijk in het wedstrijdbegin en ook Diaby kende niet z’n gelukkigste avond. Refaelov en Diatta waren volgens Ivan Leko’s Bruges Army dan weer twee lichtpunten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws