Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans zagen zowel sterke als zwakke schakel in het Astridpark: “De slechtste op ‘t veld”

Club-fans en vlaggen (Club Brugge - Standard)

Club Brugge is er afgelopen weekend opnieuw niet in geslaagd om punten te pakken op bezoek bij een rechtstreekse titelconcurrent. Achteraf werd er vooral gesproken over enkele scheidsrechterlijke beslissingen, maar Ivan Leko stak de hand ook in eigen boezem. Blauw-Zwart kwam immers nooit echt in zijn spel in het Astridpark en creëerde weinig echte kansen.

De prestatie van Vladimir Gabulov was evenwel een lichtpunt. Heel wat supporters vreesden voor zijn terugkeer tussen de Blauw-Zwarte palen, maar de 34-jarige Rus bewees met enkele prima reflexen waarom Club hem afgelopen winter naar Jan Breydel haalde. Over de wedstrijd van Dion Cools waren de meeste Club-fans minder enthousiast. Onze rechterflank had het immers knap lastig en was rechtstreeks betrokken bij het tegendoelpunt van Łukasz Teodorczyk. 

Al is François Colin van mening dat er een fout voorafging aan de enige goal van de wedstrijd. “De Pool gaf Cools een lichte duw waardoor deze even struikelde. De Brugse verdediger viel niet, maar was wel uit balans en Teo kreeg vrije baan om binnen te koppen” oordeelt de columnist van De Witte Duivel.

LEES OOK: Extra Time maakt Bruggeling met de grond gelijk: “Hij ging zijn haar efkes goed leggen”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws