Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans witheet van woede na nederlaag op Anderlecht: “Hij denkt dat hij God is”

Club-fans fuck you

Club Brugge is er opnieuw niet in geslaagd om punten te pakken op bezoek bij Anderlecht. In een beladen topper was het Łukasz Teodorczyk die de thuisploeg een belangrijke driepunter schonk. Blauw-Zwart ziet zijn aartsrivaal zo tot op drie punten naderen in de stand. 

In een evenwichtige beginfase was Club Brugge al na 6 minuten dichtbij de openingsgoal. Vormer stuurde Diaby diep, waarna de Malinees vanuit een scherpe hoek tegen het kader vlamde. Anderlecht reageerde via een kopbal van Sá, maar Gabulov stond pal. Onze Russische doelman kwam daarna overigens ook goed tussen op pogingen van Teodorczyk en Gerkens.

Na de pauze speelde Paars-Wit offensiever en dat leverde al snel een doelpunt op. Een vrijschop van Trebel werd in doel gedevieerd door Teodorczyk: 1-0. Club ging vervolgens op zoek naar de gelijkmaker, maar moest daarbij opletten met de snedige counters van RSCA. Tien minuten voor tijd slaagde Diaby in de gelijkmaker, maar die werd afgekeurd door de VAR.

Op de buitenspellijnen tijdens de livetelevisie leek het erop dat de videoref een correcte beslissing nam, maar de ervaring leert ons dat die lijnen niet altijd correct zijn. De Brugse aanhang was echter vooral furieus op de Anderlecht-aanhang omdat zowel Lior Refaelov als Ruud Vormer meermaals bekogeld werden met allerhande projectielen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws