Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans reageren furieus op burgemeestersbesluit van Daniël Termont

Club-fans zingen (Club Brugge - Gent)

De laatste jaren is de rivaliteit tussen Club Brugge en AA Gent alleen maar toegenomen. Anderlecht blijft uiteraard dé aartsrivaal bij uitstek van de Brugse aanhang, maar in de Ghelamco Arena is de haat ten opzichte van alles wat Blauw en Zwart is het grootst. Woensdag verschenen er op de eerste open training van de Buffalo’s zelfs 2.400 supporters om hun manschappen aan te vuren in aanloop naar de Slag om Vlaanderen. De schrik voor een intense topper zit er dan ook serieus in. 

Zo kon je eerder vandaag op BlauwZwartFans al lezen over het burgemeestersbesluit van Daniël Termont dat zondag van kracht is. Een korte samenvatting daarvan: Blauw-Zwarte clubkleuren zijn verboden in Gent, agenten in burger zullen de naleving van het verbod controleren, een helikopter die het stadscentrum in de gaten houdt, Brugse supportersbussen die onderweg niet mogen stoppen en enkel handtassen toegelaten die kleiner zijn dan een A5-formaat.

De Club-fans zijn alleszins niet te spreken over de strenge maatregelen die Gent oplegt. De ene vindt dat Club bij de volgende thuismatch tegen de Buffalo’s dezelfde aanpak moet hanteren, terwijl de andere belooft om zich niet aan de belachelijke regelgeving te houden. Onderstaand een overzicht van de meest voorkomende reacties.


LEES OOK: Club-fans pareren Blauw-Zwart sjaalverbod met opmerkelijk evenement

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws