Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans leggen Anderlecht-icoon het zwijgen op: “Vlug nog wat geld aan de VAR geven”

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Speeldag 6 van Play-Off 1 heeft de supporters van Anderlecht opnieuw een sprankeltje hoop gegeven. Club Brugge kwam immers niet verder dan een 1-1 gelijkspel op bezoek bij KRC Genk, terwijl Anderlecht in eigen huis met 3-1 won van Charleroi. De voorsprong van Ivan Leko en zijn manschappen is zo geslonken tot 5 punten.

Om de druk bij zijn eigen ploeg weg te houden roept Hein Vanhaezebrouck al wekenlang dat Club Brugge kampioen wordt, maar niet iedereen hanteert die strategie. Zo komt Michel Verschueren er openlijk voor uit dat hij nog volop in een nieuwe titel voor Paars-Wit gelooft.

Naar goede gewoonte waarschuwt het Anderlecht-icoon Blauw-Zwart met zijn gekende Twitter-rijmpjes dat het kampioenschap nog lang niet binnen is… Zondag afspraak op Jan Breydel!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws