Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans lachen zich te pletter met Anderlecht, Vanhaezebrouck en Coucke: “Precies een vogelkooi”

Hein Vanhaezebrouck met pintje bier (Club Brugge - AA Gent)

Club Brugge speelt op Paasmaandag pas tegen KRC Genk en dus kon de Blauw-Zwarte familie vandaag rustig vanuit de zetel toekijken hoe de concurrentie het er vanaf bracht. De Brugse aanhang zag eerste achtervolger Anderlecht meteen dure punten verliezen tegen AA Gent en uiteraard zorgt dat voor de nodige hilariteit en vreugdekreten.

RSCA is zondagavond in eigen huis met 0-2 onderuit gegaan tegen de Buffalo’s en heeft zo de kans om de druk bij Club Brugge te leggen laten liggen. Sterker nog, als Blauw-Zwart maandag wint van Genk, staat het maar liefst 9 punten voor de Brusselaars in het klassement.

In dat geval moeten Hein Vanhaezebrouck & co zomaar even 10 punten goedmaken in 9 wedstrijden om de titel alsnog uit Jan Breydel weg te kapen. De fans van Anderlecht hadden na 85 minuten al genoeg gezien en verlieten massaal vroegtijdig het stadion. De Brugse aanhang geniet dan ook met volle teugen op Twitter. Een overzicht.

LEES OOK: Anderlecht-fans richten zich tijdens match tegen Gent met bedenkelijke spreekkoren tot Club Brugge

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws