Club-fans krijgen hoopvol nieuws: “Hij heeft altijd al zijn carrière in Brugge willen beëindigen”

Club-fan duim omhoog (Club Brugge - Antwerp)

Hoe snel kan het keren… Tijdens de voorbije mercato’s stond Lior Refaelov tot twee keer toe op het punt om de deur in Jan Breydel achter zich dicht te trekken voor een avontuur bij Maccabi Tel Aviv of Standard, maar plots leeft de 31-jarige Israëliër weer helemaal op bij Club Brugge. En dat zou wel eens gevolgen kunnen hebben voor de toekomst van de langst dienende speler in Brugse loondienst.

Volgens manager Dudu Dahan ziet het er momenteel naar uit dat Rafa ook volgend seizoen nog de Blauw-Zwarte kleuren zal dragen. “Ik denk niet dat dit zijn laatste seizoen is in Brugge. Lior kan nergens beter zitten dan hier. Hij wil vooral voetballen. Als hij dat kan, is hij gelukkig. Nog los van het feit dat hij volgend jaar mogelijk opnieuw Champions League zou kunnen spelen. Zolang Club hem wil houden, zal hij blijven”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Na een frustrerende periode van bijna 8 maanden op de bank leek een transfer nochtans de enige logische uitkomst, maar zijn herstelde relatie met Ivan Leko en het feit dat hij weer volop speelkansen krijgt veranderen de zaken. “Lior is altijd professioneel gebleven. Hoelang hij ook van aan de zijkant moest toekijken, hij is blijven werken op training. En hij toonde zich ook een gentleman. Door zijn ego aan de kant te schuiven voor de club. Hij bleef aan het belang van Club Brugge denken.”

Volgens zakenpartner en goeie vriend David Koren is het sprookje van de Brugse publiekslieveling dan ook nog niet ten einde. “Lior heeft altijd al zijn carrière in Brugge willen beëindigen. En waarom zou het stoppen bij volgend seizoen? Hij wordt straks 32, maar heeft volgens mij nog drie of vier goede jaren in zich. En Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert hebben altijd al veel respect gehad voor hem. Maar dat is pas voor na het seizoen. Laat hem met Club eerst maar die titel pakken.”

Laaste nieuws

Manchester behandelt Bruggefans ook niet zo fantastisch

De 18-jarige Cisse Vandenbulcke heeft bij de Krant van West-Vlaanderen zijn verhaal gedaan over de harde aanpak door de Engelse politie. Een...

Clement neemt standpunt in na rode kaart van Deli

Club Brugge ging met zware 5-0-cijfers onderuit in de terugwedstrijd van de zestiende finale van de Europa League op bezoek bij Manchester...

Dit zijn de elf die het moeten doen in Manchester

Philippe Clement maakte zopas zijn basiself voor de match op Manchester United van straks bekend. Club Brugge behaalde in...

Volgende Wedstrijd

Haal samen met andere fans van Club Brugge het maximale uit je weddenschappen

Populaire artikelen

Manchester behandelt Bruggefans ook niet zo fantastisch

De 18-jarige Cisse Vandenbulcke heeft bij de Krant van West-Vlaanderen zijn verhaal gedaan over de harde aanpak door de Engelse politie. Een...

Clement neemt standpunt in na rode kaart van Deli

Club Brugge ging met zware 5-0-cijfers onderuit in de terugwedstrijd van de zestiende finale van de Europa League op bezoek bij Manchester...

Dit zijn de elf die het moeten doen in Manchester

Philippe Clement maakte zopas zijn basiself voor de match op Manchester United van straks bekend. Club Brugge behaalde in...

Blauwzwart heeft vanavond een opvallende supporter

Met twee op twaalf doet Royal Antwerp FC het momenteel niet goed in de Jupiler Pro League, maar toch zitten ze heel...