Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans hebben nú al lied klaar om Cercle Brugge volgend seizoen mee te jennen

Club-supporters duimen omhoog (Club Brugge - KRC Genk)

Volgend seizoen is de Brugse derby terug van weggeweest. Als Club straks zijn vijftiende landstitel binnenhaalt, is het zelfs mogelijk dat de openingsmatch van voetbalseizoen 2018-2019 meteen Blauw-Zwart tegen Groen-Zwart is. 

De Club-fans zagen Cercle niet bepaald graag terugkeren naar het hoogste niveau, maar verheugen zich wel al op de plaagstoten heen en weer. Zo wordt er nu al geopperd om de Vereniging straks te wijzen op het feit dat de Jan Breydelse tribunes wel erg leeg zijn bij thuismatchen van Cercle.

Dat de Trutten zichzelf de ploeg van ‘t stad noemen, wordt bij het Blauw-Zwarte legioen op hoongelach onthaald. En dus zou de volgende song wel eens een voltreffer kunnen worden tijdens de Brugse derby: “The city is yours? The city is youuuuurs? 20.000 empty seats! Are you f*cking sure?”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws