Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans hebben het helemaal gehad met tv-gezicht: “Braken dat hij ooit in ons shirt gespeeld heeft”

Club-fans fuck you

De meeste ex-spelers van Club Brugge liggen ook in het verdere verloop van hun carrière en zelfs na hun actieve loopbaan nog in de bovenste schuif bij de Blauw-Zwarte aanhang. Al is zo’n voorkeursbehandeling niet voor iedereen weggelegd. Zo ergeren meer en meer Brugse fans zich tegenwoordig aan Geert De Vlieger.

De doelman die van 2008 tot 2011 op Jan Breydel vertoefde is dit seizoen een vaste analist bij PlaySports en VIER. Afgelopen weekend scoorde De Vlieger echter slechte punten bij Ivan Leko’s Bruges Army.

Zo vond de gewezen goalie als één van de weinigen dat de omstreden penalty van Anderlecht op bezoek bij Charleroi gerust gefloten kon worden. Dat hij daarbovenop 61 matchen op de teller heeft staan bij onze aartsrivaal uit Brussel, komt zijn populariteit uiteraard niet ten goede. Heel wat Club-fans laten hun onvrede dan ook duidelijk blijken op sociale media.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws