Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans hebben het hélemaal gehad met Frank Raes: “Wat een uitspraak… Halveer zijn loon!”

Club-fans fuck you

De Play-Offs staan de voorbije maanden weer stevig ter discussie en de voorbije dagen deed ook Frank Raes zijn duit in het zakje. De uitspraken van de commentator zijn echter serieus in het verkeerde keelgat geschoten bij de aanhang van Club Brugge.

Raes stelde op Radio 1 voor om in Play-Off 1 elke ploeg met nul punten te laten beginnen. Op die manier zal het volgens hem nog spannender worden dan het nu al is. Dat kan wel kloppen, maar daarmee wordt de reguliere competitie nog verder gedevalueerd en spelen ploegen die al enkele speeldagen voor het einde zeker zijn van Play-Off 1 – zoals Club dit seizoen – nog wekenlang om niets. Een absurd voorstel dus, en dat vinden ook de Brugse fans. Zij reageren dan ook hevig.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws