Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans furieus na slechte spelersbeoordeling: “Hebben ze met hun ogen toe naar de match gekeken?”

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge geraakte vrijdagavond niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen KRC Genk, maar blikte achteraf terug op een verdienstelijke wedstrijd. Krépin Diatta kon hetzelfde doen, onze Senegalese rechterflank werkte immers een puike partij af in de Luminus Arena. En dat op zijn negentiende en bij zijn tweede basisplaats…

De Brugse aanhang stak zijn lof voor Diatta dan ook niet onder stoelen of banken, maar de sportredacties van Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad zijn heel wat minder lovend over de prestatie van onze winteraanwinst.

“Diatta kan niet overtuigen”, kopt HLN vandaag, met daarbij de volgende uitleg voor zijn 6’je: “Slecht was zijn wedstrijd niet, maar écht overtuigen kon Diatta evenmin. De Senegalees mocht voor de tweede keer starten na de wanprestatie van Cools vorige zondag tegen Standard. Diatta deed het verdedigend goed, maar bracht aanvallend te weinig om zijn concurrent te doen vergeten. Voor de rust bleef hij vaak achterin en waren zijn offensieve impulsen te gering, na de pauze was hij vaak slordig in balbezit. En dus is het afwachten welke keuze Leko maakt tegen Anderlecht.”

In HNB zijn ze zowaar nog strenger voor ons veelbelovend talent en krijgt hij slechts een 5 als spelersbeoordeling. “Diatta kreeg de voorkeur op Cools, maar kon niet echt imponeren. Nog werk aan de winkel”, klinkt de uitleg in de krant. De Brugse aanhang begrijpt er helemaal niets van op Twitter

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws