Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans ergeren zich ondanks driepunter tegen Genk blauw aan 1 man: “Barslecht”

Club-fans fuck you

In een zenuwachtige wedstrijd trok Club Brugge in de absolute slotfase aan het langste eind tegen KRC Genk. De Brugse aanhang kreeg het echter een hele match lang op zijn heupen door het optreden van scheidsrechter Lawrence Visser.

De 28-jarige ref uit Limburg werd meermaals op de korrel genomen door het thuispubliek en moest in de meest cruciale fase van de wedstrijd ook gecorrigeerd worden door de videoref. Visser zag zelf immers geen strafschopfout in de haakfout van Uronen op Vormer in minuut 91. Jan Breydel liet op Twitter dan ook duidelijk zijn ongenoegen blijken over het niveau van de scheidsrechter.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws