Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans ergeren zich blauw aan 3 zaken in de Luminus Arena: “Geef hem een stadionverbod”

Club-fans fuck you

Club Brugge is er opnieuw niet in geslaagd om een driepunter te pakken op bezoek bij KRC Genk. In een aangename pot voetbal deelden de ploegen van Ivan Leko en Philippe Clement de punten. 

In een evenwichtige eerste helft waren zowel Trossard als Vormer dichtbij het openingsdoelpunt, maar Gabulov en Vukovic stonden pal. Daarna pogingen langs beide kanten. Mata probeerde het van ver, Vormer pakte een voorzet op de slof. De brilscore bleef evenwel na 45 minuten voetballen overeind.

Club kwam het beste uit de kleedkamers, maar Diaby en Wesley konden de Australische goalie van de thuisploeg niet verschalken. Even later kon Blauw-Zwart een penalty krijgen, maar scheidsrechter Alexandre Boucaut zag geen graten in de trap van Colley op Diaby. Club bleef desondanks niet bij de pakken zitten en ging naarstig op zoek naar een goal.

Peter Vandenbempt twijfelt niet

Die kwam er even voorbij het uur ook, toen Wesley maar moest binnentikken na een knappe actie van Diaby. Lang kon Club niet van zijn voorsprong genieten. Nauwelijks vier minuten later kopte Trossard de 1-1 immers voorbij Gabulov. Blauw-Zwart verdiende zeker geen nederlaag, maar kwam nog met de schrik vrij toen opnieuw Trossard de deklat trof.

De Brugse aanhang – die overigens een sterke vocale prestatie neerzette in de Luminus Arena – was na afloop vooral ontevreden over Boucaut en de videoref. In de tweede helft had Club immers een penalty verdiend, maar ook de VAR greep niet in. “Dit is toch gewoon een strafschop”, oordeelde ook Peter Vandenbempt op Radio 1. “Colley trapt gewoon tegen de benen van Diaby.” En dan was er nog de Genkse fan met zijn megafoon…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws