Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans ergeren zich aan officieel Twitter-account van AA Gent: “Er zit een jobstudent te klooien”

Kwek vlag (Club Brugge - Gent)

Club Brugge ging afgelopen weekend met 1-0 onderuit tegen AA Gent, maar kon achteraf toch deels tevreden zijn over de topper in de Ghelamco Arena. Op de eerste 20 minuten na domineerde Blauw-Zwart immers grote delen van de wedstrijd, zo stelde Hans Vanaken vast. 

Bij Kick&RushLab gingen ze aan de hand van statistieken na of de mening van onze spelmaker enige steek hield. En wat bleek, Vanaken had het effectief bij het rechte eind. “Club had ooit wel meer kansen en schoten op doel uit bij Gent, maar het verschil tussen de twee was nooit groter”, klinkt het klaar en duidelijk.

AA Gent blijkt echter niet bepaald onder de indruk van de getoonde grafieken en reageert cynisch: “Goals: 1-0”, hetgeen de Buffalo’s heel wat kritiek oplevert van de Brugse aanhang. Zij vinden immers dat een officieel Twitter-account zich niet hoeft te verlagen tot dat soort reacties. Onderstaand een overzicht van de discussie.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws