Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans door het dolle heen dankzij winning goal Refaelov: “Met Pasen uit de doden opgestaan”

Lior Refaelov viert (Club Brugge - Kortrijk)

Club Brugge en KRC Genk werkten op Paasmaandag een evenwichtige partij voetbal af, waarbij het venijn hem in de staart zat. Uitgerekend Lior Refaelov bekroonde zijn goeie invalbeurt met de winning goal in de absolute slotminuten.

De eerste kans voor Blauw-Zwart was al na 1 minuut een feit. Limbombe vond Wesley, maar zijn schot werd gepareerd door Vukovic. Daarna kwamen de bezoekers beter in de wedstrijd. Pozuelo en Trossard gingen op zoek naar de openingstreffer, maar Vermeer stond pal. Aan de overkant kende Club pech. De vrijschop van Denswil werd immers tegen de lat gedevieerd door Mechele.

Na de pauze een gelijkaardig spelbeeld, waarbij Vermeer al snel de meubelen moest redden na een dubbele poging van Pozuelo en Trossard. Club ging op zoek naar zijn 77ste wedstrijd met minstens één thuisdoelpunt, maar een sterke Mata en Aidoo stonden keer op keer pal.

In de extra tijd kreeg Blauw-Zwart dan toch nog een gouden kans om de drie punten thuis te houden. Vormer werd onderuit gehaald in de zestien en de videoref twijfelde niet: strafschop! Refaelov ging enigszins verrassend achter de bal staan en trapte mooi binnen. Jan Breydel ontplofte!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws