Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans doen opmerkelijke vaststelling over VAR bij RSCA – Charleroi: “Regelrechte competitievervalsing”

Club-fans fuck you

Club Brugge kwam vrijdagavond niet verder dan een 1-1 gelijkspel op bezoek bij Genk, terwijl Anderlecht zondagavond met 3-1 de maat nam van Charleroi. De voorsprong van Ivan Leko & co is zo geslonken tot 5 punten. De manier waarop de Paars-Witte driepunter tegen de Carolo’s tot stand kwam, zorgt echter voor grote onvrede bij de Blauw-Zwarte aanhang. 

Naar goede gewoonte waren er ook tijdens Anderlecht – Charleroi heel wat betwistbare fases. Dat op zich zorgde al voor heel wat frustratie bij de Club-aanhang, maar het feit dat iemand van het scheidsrechterskorps in het Astridpark (een zekere Kenneth Dhondt) in het verleden jarenlang abonnementhouder was bij RSCA doet nog veel meer wenkbrauwen fronsen…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws