Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge wil middenvelder van 5 miljoen euro binnenhalen’

Diaby - Poulain - Mechele - Denswil (Club Brugge - Zulte Waregem)

Eerst en vooral focust Club Brugge zich de komende weken volop op het binnenhalen van de vijftiende landstitel, maar achter de schermen wordt ook al gewerkt aan de ploeg van volgend seizoen. Zo wordt er gezocht naar versterking op het middenveld.

Er heerst immers heel wat onzekerheid over de toekomst van Jordy Clasie, die zonder aankoopoptie gehuurd wordt van Southampton en Hans Vanaken en Ruud Vormer, voor wie er na een sterk seizoen wellicht aanbiedingen zullen komen. En dus wordt er al uitgekeken naar mogelijke alternatieven.

Volgens Calciomercato heeft Club zijn oog laten vallen op Miha Zajc. De 23-jarige Sloveen werkt een sterk seizoen af bij de Italiaanse tweedeklasser Empoli, waar hij al zeven keer scoorde en een pak assists afleverde. Hem binnenhalen dreigt echter een zware dobber te worden. Empoli zou namelijk 5 miljoen euro willen vangen voor zijn goudhaantje en bovendien is er ook interesse van Fiorentina, Udinese, Vitesse en West Ham United.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws