Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge spreekt klare taal na grote interesse in Marvelous Nakamba’

Marvelous Nakamba (Club Brugge - KRC Genk)

Twee jaar geleden – toen Club Brugge onder Michel Preud’homme zijn veertiende landstitel mocht vieren – was alles en iedereen op Jan Breydel ervan overtuigd dat het een goed idee was om de kampioenenploeg bij elkaar te houden. Zelfs een resem lucratieve biedingen van 10 miljoen euro en meer werden simpelweg afgewimpeld door het Brugse bestuur. Straks belooft de zomermercato evenwel anders te verlopen…

Zo is er aan Abdoulay Diaby en Stefano Denswil alvast beloofd dat ze allebei mogen vertrekken bij een voorstel waarin beide partijen zich kunnen vinden. Voorts zal Club niet dwarsliggen als Anthony Limbombe zijn sterke seizoen nu al wil verzilveren met een transfer naar de Bundesliga. En Vincent Mannaert houdt ook serieus rekening met aanbiedingen voor smaakmakers als Ruud Vormer en Hans Vanaken.

In het geval van Marvelous Nakamba is Club daarentegen niét van plan om zijn revelatie al na één seizoen te laten gaan, zo meldt Het Laatste Nieuws. De 24-jarige Zimbabwaan kan nochtans rekenen op interesse van onder meer Fiorentina, Liverpool en Schalke 04. Om geïnteresseerde clubs af te schrikken, hangt Club een prijskaartje van 12 tot 15 miljoen euro aan zijn middenvelder. Afgelopen zomer betaalde Blauw-Zwart ‘slechts’ 3 miljoen euro aan Vitesse om Naka naar Olympia te halen. In geen tijd groeide hij uit tot een absolute publiekslieveling.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws