Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge richt zijn vizier op Argentijnse aanvaller’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Ivan Leko beschikt in zijn huidige spelerskern over heel wat aanvallers, maar enkele van zijn spitsen zullen na het seizoen andere oorden opzoeken. Zo heeft Abdoulay Diaby onlangs nog nadrukkelijk aangegeven dat hij na het binnenhalen van de titel graag een stap hogerop wil zetten. 

Vincent Mannaert & co zijn dus genoodzaakt om op de transfermarkt alvast uit te kijken naar een nieuwe goalgetter. Mogelijk komt die uit Argentinië, aangezien Club in de Spaanse media gelinkt wordt aan Sergio Araujo. De 26-jarige aanvaller – die ook op de linkerflank uit de voeten kan – wordt momenteel door Las Palmas uitgeleend aan AEK Athene en maakt indruk in de Griekse competitie.

In 22 matchen vond hij immers 10 keer de weg naar doel en liet hij daarnaast ook 3 assists optekenen. Volgens Het Laatste Nieuws is de concurrentie voor Araujo wel bikkelhard. Zo is er belangstelling van een resem buitenlandse clubs en wil ook AEK de huurling graag definitief vastleggen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws