Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge recupereert sterkhouder voor trip naar Genk

Matej Mitrovic (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge kan vrijdag een nieuwe stap richting zijn vijftiende landstitel zetten. Met een zege op het veld van KRC Genk zou de kloof op eerste achtervolger Anderlecht immers voorlopig vergroot worden tot tien punten. Maar de Luminus Arena is traditioneel een moeilijke verplaatsing voor Blauw-Zwart.

Het zal Ivan Leko dan ook plezieren dat hij voor de trip naar Genk een sterkhouder kan recupereren. Matej Mitrovic keert immers terug nadat hij de match tegen Standard moest missen door een hamstringblessure. De Kroaat lijkt met Benoit Poulain in de weegschaal te liggen voor een basisplaats. Jordi Vanlerberghe valt af uit de selectie, maar verder neemt Leko dezelfde namen mee op de bus als vorige week.

Selectie Club Brugge voor competitiewedstrijd in Genk

Doelmannen: Horvath, Gabulov en Gabriël
Verdedigers: Cools, Denswil, Mechele, Scholz, Poulain en Mitrovic
Middenvelders: Simons, Clasie, Nakamba, Vormer, Vanaken en Refaelov
Aanvallers: Wesley, Vossen, Diaby, Dennis, Limbombe en Diatta

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws