Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge krijgt uitstekend nieuws in aanloop naar topper tegen Anderlecht

Leko en de bank juichen (Club Brugge - Gent)

Club Brugge verloor afgelopen zondag met het kleinste verschil op bezoek bij AA Gent. Komend weekend willen Ivan Leko en zijn manschappen de nederlaag tegen de Buffalo’s dan ook doorspoelen met puntengewin op het veld van Anderlecht. Positief is alvast dat onze trainer normaal gesproken opnieuw op zijn kersverse Rode Duivel kan rekenen.

Anthony Limbombe moest de match tegen AA Gent noodgedwongen aan zich voorbij laten gaan vanwege een probleem aan de voet, maar volgens Het Nieuwsblad maken ze zich op Jan Breydel desondanks weinig zorgen over de 23-jarige linkerflank met het oog op de klassieker tegen Anderlecht. Onze vleugelspits heeft het loopwerk immers al hervat en zal eerstdaags aansluiten bij de groepstrainingen.

De kleine voetblessure die Limbombe overhield aan de match tegen KRC Genk is intussen quasi volledig verdwenen en dus slaakt Leko een zucht van opluchting. In de Ghelamco Arena stelde vervanger Ahmed Touba immers teleur, terwijl Krépin Diatta in feite een centrumspits is. Bart Vertenten is tot slot aangeduid als scheidsrechter voor de kraker van de derde speeldag in Play-Off 1.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws