Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge krijgt onverwacht een extra troefkaart tegen RSCA’

Stefano Denswil (Club Brugge - Anderlecht)

Het is al van 9 september 1998 geleden dat Club Brugge nog een competitiematch kon winnen op het veld van Anderlecht en dus beseft Ivan Leko dat zijn manschappen een moeilijke opdracht wacht. “We hebben een goede analyse gemaakt. Anderlecht is meer dan één speler. Het is een collectief, net zoals Club. We zullen zondag 95 minuten top moeten zijn om te winnen”, klinkt het via onze officiële kanalen. De blessure van Kenneth Vermeer was deze week een domper, maar er is mogelijk ook goed nieuws op komst…

Zo meldt Het Nieuwsblad dat Benoît Poulain wellicht voor het eerst sinds januari tot de spelerskern zal behoren. Onze 30-jarige Fransman was een tijdlang out met een complexe adductorenblessure, maar kon deze week opnieuw met de groep meetrainen. Een opsteker, want voor aanvang van de Play-Offs vertelde de entourage van onze centrale verdediger dat hij wellicht pas op speeldag 6 in actie zou kunnen komen.

Leko is alvast in zijn nopjes met de terugkeer van Poulain. “Met Benoît wonnen we acht wedstrijden en speelden we drie keer gelijk (geen enkele verliesmatch, nvdr). Hij is heel belangrijk. Zijn présence en ervaring zijn van levensbelang. Vorig seizoen heeft hij bewezen dat hij onze beste verdediger is”, klinkt het tegenover Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws