Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge krijgt de volle lading na late goal tegen Genk: “Een zielige bende”

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge heeft maandagavond een belangrijke stap richting zijn vijftiende landstitel gezet. Door de driepunter tegen KRC Genk telt Blauw-Zwart immers 9 punten voorsprong op achtervolgers Gent en Anderlecht. De manier waarop de 1-0 tot stand kwam zorgt bij de titelconcurrenten echter voor heel wat frustraties op sociale media.

Het zag er lang naar uit dat Club – Genk op een scoreloos gelijkspel zou eindigen, maar in de absolute slotminuten van de match beging Uronen een haakfout in de zestien op Vormer. Scheidsrechter Lawrence Visser legde de bal – na tussenkomst van de videoref – op de stip en Lior Refaelov deed de rest.

Voor de supporters van Anderlecht en Gent voltrok zich zo een horrorscenario. Zij hopen stiekem immers nog op een waterkansje voor de titel, maar beseffen ook dat 9 punten voorsprong in deze fase van de competitie erg veel is. Via Twitter krijgen vooral Ruud Vormer en de VAR ervan langs. Philippe Clement vond de beslissing van de videoref nochtans correct.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws