Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge komt met officiële reactie op blessuregeruchten over Vermeer

Kenneth Vermeer (Club Brugge - KRC Genk)

Woensdagavond vernam BlauwZwartFans uit betrouwbare bron dat Kenneth Vermeer komend weekend niet tussen de palen zal staan in de levensbelangrijke topper op bezoek bij Anderlecht. Intussen zijn er meer details bekend over de blessure van onze 32-jarige Nederlander.

“Kenneth volgt een individueel programma”, luidt de korte en krachtige officiële mededeling van Club Brugge, maar volgens Het Nieuwsblad kampt ons sluitstuk met een spierscheur in de liesstreek. Vermeer liep zijn kwetsuur op in het slot van de verloren wedstrijd tegen AA Gent en onderging maandag een scan. Meteen ook de reden waarom hij de voorbije dagen niet te bespeuren was op het trainingsveld.

Woensdag ontving Vermeer de uitslag van zijn scan en daaruit blijkt dat de huurling van Feyenoord een maand vanaf de zijlijn zal moeten toekijken. Het is met andere woorden nog maar de vraag of de ervaren goalie nog in actie kan komen in Play-Off 1. In het slechtste geval moet Vermeer zelfs geopereerd worden en kan hij tot drie maanden buiten strijd zijn. Dan zou hij ineens ook de voorbereiding op volgend seizoen missen, waardoor het lichten van zijn aankoopoptie een stuk twijfelachtiger wordt.

LEES OOK: Nieuwe nummer 1 bij Club: ‘Leko heeft knoop doorgehakt over vervanger Vermeer’

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws