Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge en Anderlecht gaan verrassende strijd aan om spits uit de Jupiler Pro League’

Stefano Denswil (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge en Anderlecht komen wel vaker in elkaars vaarwater terecht op de transfermarkt, maar deze keer worden de Belgische topclubs gelinkt aan een wel erg opvallende naam. In Wallonië linken ze Blauw-Zwart en Paars-Wit namelijk aan Mamadou Koné.

Volgens L’Avenir heeft zowel Club als Anderlecht een oogje op de 26-jarige aanvaller van Eupen. Koné wordt momenteel door het Spaanse Leganés uitgeleend aan de Panda’s en wist zich aan de Kehrweg in de kijker te spelen bij de huidige nummers 1 en 2 uit de Jupiler Pro League.

Eupen wist een aankoopoptie te bedingen van één miljoen euro en zal daar naar alle verwachting gebruik van maken. Daarna kunnen ze de Ivoriaan immers meteen met winst doorverkopen aan Club of Anderlecht. In elf matchen was Koné dit seizoen goed voor vier doelpunten. In Spanje kon de spits nooit echt doorbreken bij onder meer Leganés, Racing Santander en Real Oviedo.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws