Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge dreigt sterkhouder te missen tijdens topper tegen AA Gent

Limbombe en Diaby (Club Brugge - Standard)

Ivan Leko heeft vrijdagnamiddag vooruitgeblikt op de Slag om Vlaanderen. Onze trainer wil voorlopig nog niet aan de titel denken, enkel aan de volgende wedstrijd. “In de Play-Offs speel je elke match een finale. We weten dat we 9 punten voor staan, maar we zijn niet aan het rekenen. Het is een beetje dom om al over het kampioenschap te praten. Tenzij we in Gent zouden gaan winnen… Dat maakt het net een mooie uitdaging.”

Mogelijk kan Leko zondag niet rekenen op Anthony Limbombe. Onze 23-jarige linkerflank trainde vandaag individueel en is twijfelachtig voor de match tegen AA Gent. Door een probleem aan de voet kon hij deze week nog niet meetrainen met de groep. De training van morgen zal volgens Het Nieuwsblad definitief uitsluitsel moeten geven voor de inzetbaarheid van de kersverse Rode Duivel.

“Limbombe trainde inderdaad nog niet mee deze week”, bevestigt Leko via onze officiële kanalen. “Hij kan fit zijn zondag en dan speelt hij. We gaan niet rekenen of spelers rust geven, we moeten elke match opnieuw met de beste elf spelen.”

Als Limbombe niet fit geraakt, kan Lior Refaelov hem mogelijk vervangen. “Hij is de laatste weken goed bezig”, knikt onze coach. “Het is een speler die extra kwaliteit en persoonlijkheid brengt in de ploeg. Ook zondag kan hij van nut zijn.” Club zakt alleszins met vertrouwen af naar de Ghelamco Arena. “De wedstrijd tegen Genk heeft mij vertrouwen gegeven. Ik zag een ploeg die 95 minuten met discipline, vertrouwen en ambitie speelde. Naar Gent is een moeilijke verplaatsing, maar schrik hebben we niet.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws