Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge dreigt smaakmaker te missen in belangrijke thuismatch tegen Charleroi

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge staat na een teleurstellende 3 op 9 weer met de voetjes op de grond. Gelukkig volgen er deze week twee thuismatchen om de koers richting vijftiende landstitel opnieuw voort te zetten. Mogelijk moet Blauw-Zwart donderdagavond tegen Charleroi wel aantreden zonder één van zijn absolute sterkhouders. 

Met Kenneth Vermeer, Guillaume Hubert en Saulo Decarli liggen er drie spelers in de lappenmand die dit seizoen niet meer in actie kunnen komen, maar volgens Sport/Voetbalmagazine is ook Anthony Limbombe twijfelachtig voor de thuiswedstrijd tegen de Carolo’s.

“Limbombe kreeg in de slotfase tegen Anderlecht fysieke problemen en wees de bank op buikspieren en lies, toen hij zijn rechtstreekse tegenstander liet lopen bij een counter. Iets wat de fans even deed schrikken. Na affluiten zeeg hij direct neer. Uit ontgoocheling? Of voelde hij weer de hinder die hem vorig seizoen al problemen bezorgde? Zien of hij donderdag fit is. Qua recuperatie zijn de Play-Offs meedogenloos”, klinkt het in het weekblad.

Als Limbombe niet fit geraakt of uit voorzorg aan de kant moet blijven, zou dat opnieuw een serieuze aderlating zijn voor Ivan Leko. Vervanger Ahmed Touba kon op de tweede speeldag in de Ghelamco Arena immers geen goeie indruk nalaten. “Na Gent werd nog gewezen naar de afwezigheid van Limbombe, in Brussel bleek waarom. Als het dicht zit, heeft hij de actie. Bij Gent maakte een week geleden Simon het verschil, nu probeerde Limbombe dat te doen.” Fingers crossed dus voor de man die Club in zijn eentje 8 extra punten bezorgde in de reguliere competitie.

UPDATE 14.00 uur: Limbombe zit alvast wél in de selectie voor de match tegen Charleroi

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws