Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement komt met opmerkelijke analyse over toegekende elfmeter door videoref

Philippe Clement op persconferentie

Eerlijk is eerlijk: KRC Genk verdiende maandagavond een punt op Jan Breydel, maar moest in extremis met lege handen huiswaarts keren door een laat penaltydoelpunt van Lior Refaelov. De Genkse aanhang reageert furieus op sociale media, want zij vinden dat Ruud Vormer veel te makkelijk neerging en betwijfelen de beslissing van de VAR dan ook ten zeerste. Philippe Clement spreekt de aanhang van Blauw-Wit echter tegen…

“Je ziet daar de ervaring van dit Club Brugge”, vertelt de gewezen rechterhand van Michel Preud’homme. “Vormer doet zelfs geen poging om naar de goal te gaan, maar wel om die penalty te krijgen. Er is contact, dus hij heeft dat goed gedaan. Maar het is wel naïef van mijn jongens. Toch is het goed dat de videoref deze beslissing nam. Zolang het correct is, ben ik voorstander van dit systeem.”

Wat de match zelf betreft kon Clement tevreden zijn over de prestatie van zijn manschappen. “Voor de tweede keer op rij heeft Club Brugge veel moeite met ons op hun eigen veld. Het is wel spijtig dat we hier geen puntje meenemen, want een gelijkspel was een terechte uitslag geweest. Ik ben tevreden over de grote zaken. De organisatie stond er tegen een goede ploeg.”

“In het laatste deel van het veld moeten we wel nog bepalender zijn. Maar als we die stap zetten, doen we mee voor de titel. We moeten nu gewoon verder werken en niet meegaan in die emoties van de Play-Offs, want dan zijn we binnenkort helemaal leeg”, besluit Clement voor de camera’s van PlaySports.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws