Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Butelle ziet oppermachtig Club Brugge en stuurt hilarische foto de wereld in

Ludovic Butelle (Club Brugge - Kortrijk)

Ludovic Butelle was twee jaar geleden een belangrijke schakel in de kampioenenploeg van Michel Preud’homme en ligt om die reden nog altijd in de bovenste schuif bij de Brugse aanhang. Omgekeerd volgt onze gewezen doelman Club Brugge nog altijd op de voet, zo ook tijdens de 6-0 overwinning tegen Charleroi. 

Butelle – tegenwoordig keeper bij het Franse SCO Angers – zag de manschappen van Ivan Leko schitteren tegen de Carolo’s en is ervan overtuigd dat de vijftiende landstitel slechts een kwestie van tijd is. Het Brugse kampioenenshirt van in 2016 kreeg op zijn Snapchat-verhaal dan ook al een update naar 2018! 🙂

Butelle ziet Club Brugge kampioen worden in 2018

© Snapchat-verhaal Ludovic Butelle (Butellos)

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws