Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Brugse miljoenentransfer zoekt definitief andere oorden op’

Vossen - Denswil - Poulain - Teunckens - Claudemir - Vormer - Butelle - Diaby - Pina (Club Brugge - Anderlecht)

Naast een kern van 28 spelers beschikt Club Brugge ook nog over een handvol huurlingen die zich elders proberen te bewijzen. Meestal zien we onze uitgeleende spelers echter niet meer terugkeren naar Jan Breydel. In het geval van Tomás Pina lijkt die stelling alvast op te gaan.

Pina moest dé opvolger van Timmy Simons worden bij Blauw-Zwart, maar de 30-jarige Spanjaard slaagde er ondanks een prijskaartje van 3 miljoen euro nooit in om zich door te zetten in de Jupiler Pro League. Michel Preud’homme gunde de centrale middenvelder destijds zelfs maar 318 competitieminuten.

In eigen land gaat het heel wat beter met Pina. Bij Deportivo Alaves is hij immers één van de sterkhouders en de Spaanse club wil dan ook graag aan tafel gaan zitten met Club Brugge. De nummer 13 uit La Liga zou de Brugse huurling graag definitief overnemen, zo melden lokale media. Vincent Mannaert & co hebben alvast oren naar het voorstel, zij hopen immers zoveel mogelijk centen te recupereren van de man die nog tot 2020 onder contract ligt op Olympia.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws