Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse bestuur heeft zijn lesje geleerd, fans gaan akkoord: “Laat hem maar vertrekken”

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge is op weg naar zijn tweede titel in drie jaar, en net als na het kampioenschap van 2016 zal er weer heel wat interesse zijn voor een aantal sterkhouders van de kampioenenploeg.

Toen deed Club er alles aan om zijn ploeg zoveel mogelijk bijeen te houden, met als gevolg dat spelers als Izquierdo en Engels toch een beetje tegen hun zin bleven en uiteindelijk een jaar later verkocht werden voor bedragen die lager lagen dan wat Club een jaar eerder kon vangen.

Volgens Het Laatste Nieuws zal Club die fout deze zomer niet herhalen en zal het niet moeilijk doen als er een goed bod binnenkomt voor sterkhouders als Diaby, Denswil, Vormer, Vanaken, Nakamba en Limbombe. Vooral voor die laatste is er veel interesse en veel fans van Club vinden het ook geen slecht idee om hem te laten gaan.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws