Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse basispion zit met een klein probleempje: “Daar heb ik op dit moment last van”

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

De wedstrijden volgen elkaar in sneltempo op in Play-Off 1 en dus begint de vermoeidheid hier en daar stilaan door te wegen. Zo ook bij Hans Vanaken, die niet zijn beste wedstrijd speelde in de Luminus Arena. Al heeft onze spelverdeler daar een verklaring voor.

“Het kon twee kanten op. Na de 0-1 slikten we te snel de gelijkmaker”, foetert onze middenvelder. “Als we die voorsprong langer vasthouden, dan kunnen we hier winnen. We hebben ook de kansen gehad om meer te scoren. Maar al bij al was het een terecht gelijkspel.”

Door wat hinder kon de Brugse draaischijf niet zijn beste niveau aan de dag leggen tegen de ploeg van Philippe Clement. “Het is normaal dat er nu wat vermoeidheid in het team kruipt. Ik begin het zelf ook wat te voelen aan mijn liezen, daar heb ik op dit moment last van. Gelukkig hebben we nu een week om te rusten voor de wedstrijd tegen Anderlecht, dan zullen we weer mentaal en fysiek fris zijn.”

Met nog vier matchen te gaan komt de vijftiende landstitel stilaan dichterbij. “De thuismatchen (tegen Anderlecht en Gent, nvdr) winnen blijft het belangrijkste. Als we volgende week winnen, ziet het er heel goed uit. Voor de rest is het gewoon kijken wat de rest doet”, besluit Vanaken tegenover Sporza.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws