Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Bruggeling viel door de mand in de Ghelamco Arena: “Zijn prestatie deed pijn aan de ogen”

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Gent)

Club Brugge ging zondagavond voor de vierde keer op rij onderuit in de Ghelamco Arena. Een ongelukkige owngoal van Brandon Mechele zette al na 1 minuut voetballen de eindstand op het bord. Ivan Leko kon tegen de Buffalo’s niet rekenen op Anthony Limbombe en zijn creativiteit werd duidelijk gemist… 

In de huidige spelerskern van Blauw-Zwart is er namelijk niemand met hetzelfde profiel als Limbombe. Ahmed Touba mocht voor het eerst sinds lang nog eens opdraven, maar volgens Het Nieuwsblad was dat geen succes. “En of ze Limbombe gemist hebben bij Club Brugge. Op links kreeg youngster Touba voor de tweede keer dit seizoen een basisplaats, maar zijn passage in Gent deed pijn aan de ogen. Na een minuut ging hij al de mist in met een cruciale dekkingsfout die leidde tot de goal. Daarna grossierde hij in slechte passes en interventies”, klinkt het in de krant.

“Aan de rust verving Leko hem voor debutant Krépin Diatta, de 19-jarige Senegalees die in januari naar Brugge kwam. Hij deed het iets beter en probeerde meteen wat meer schwung en aanvallende drang aan de dag te leggen. Diatta lijkt zeker potentieel te hebben, maar zal nog wat boterhammen moeten eten voor hij echt aanspraak kan maken op een basisplaats.” Hoe dan ook hoopt iedereen op Jan Breydel dat Limbombe straks fit is voor de levensbelangrijke topper op het veld van Anderlecht.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws