Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Anthuenis is het helemaal eens met fans van Club Brugge: “Oneerlijk en stom”

Club-fans en vlaggen (Club Brugge - Standard)

Club Brugge telde in de reguliere competitie maar liefst 12 punten voorsprong op Anderlecht en 17 stuks op AA Gent. Door het systeem van de Play-Offs is Blauw-Zwart echter nog altijd niet zeker van de titel. Dat alles tot grote ergernis van de Brugse aanhang en dat kan Aimé Anthuenis maar al te goed begrijpen.

De analist zou het zelfs ronduit belachelijk vinden als Ivan Leko & co alsnog naast de titel grijpen. “Club Brugge was al zeker geweest van de titel als de profliga niet de oneerlijke en stomme maatregel in het leven had geroepen om na de reguliere competitie de punten te halveren. Onbegrijpelijk dat deze regel nog niet gewijzigd is. Stel je voor dat de koersdirecteur vorige week in Roubaix op tien kilometer van de meet de voorsprong van Peter Sagan had gehalveerd.”

Hoe dan ook verwacht Anthuenis zondagavond een lastige partij voor de leider in de Jupiler Pro League. “Blauw-Zwart heeft het altijd moeilijk buitenshuis. Ik vermoed dat Ivan Leko zal kiezen voor een overbevolkt middenveld met een snelle diepe spits en Lior Refaelov in steun. Uiteraard verwacht men ook veel van de terugkerende Limbombe. Over wie Vermeer moet vervangen spreek ik mij niet uit. Dat weten enkel Leko en de keeperstrainer”, besluit Anthuenis in De Zondag.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws