Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Anderlecht komt met officiële reactie na geruchten over Engels

Bjorn Engels selfie

Maandagochtend pakte Het Nieuwsblad uit met het nieuws dat Bjorn Engels interesse zou genieten van Anderlecht. De ex-verdediger van Club Brugge is op een zijspoor beland bij Olympiakos en een terugkeer naar België behoort dus tot de mogelijkheden. In het Astridpark wuiven ze het gerucht echter categoriek weg.

Het gebeurt zelden dat een club via zijn officiële kanalen reageert op een transfergerucht, maar Anderlecht wil klaarblijkelijk toch even duidelijk maken dat het (tot dusver) géén contact heeft gehad met Engels. De supporters van zowel Paars-Wit als Blauw-Zwart zijn immers resoluut tégen deze gevoelige overgang.

“RSCA heeft, in tegenstelling tot wat in sommige media vandaag verschenen is, geen enkel contact gehad met Bjorn Engels in verband met een eventuele overgang”, klinkt het klaar en duidelijk via het Twitter-account van Paars-Wit. Club Brugge ontving vorige zomer nog 7 miljoen euro voor Engels, die in de laatste 7 competitiewedstrijden slechts 1 keer mocht opdraven bij Olympiakos.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws